Opal Thai Massage & Spa, Hoofddorp, Ontspanning, Masseren, Relaxen, Welness, Thailand, Stress
Opal Thai Massage & Spa, Hoofddorp, Ontspanning, Masseren, Relaxen, Welness, Thailand, Stress, paars
Thaise massage, hoofddorp, voeten massage, schouder massage, hoofdmassage, head massage, foot massage, ontspanning haarlemmermeer
Opal Thai Massage & Spa, Hoofddorp, Ontspanning, Masseren, Relaxen, Welness, Thailand, Stress, Rood
Opal Thai Massage & Spa, Hoofddorp, Ontspanning, Masseren, Relaxen, Welness, Thailand, Stress, grijs

Bijlmermeerstraat 60

2131 HG  Hoofddorp

023 - 5767216

HOME

IMPRESSIE

PRIJZEN

CONTACT

HUISREGELS

Roken en alcohol zijn in onze salon niet toegestaan. Wij vragen Uw begrip hiervoor. Wij behouden ons het recht voor om u de toegang tot de salon te weigeren indien u onder invloed van drugs of alcohol verkeert.


Overigens kunnen wij u zonder opgaaf van redenen de toegang weigeren of verzoeken het pand te verlaten.


Het gebruik van drugs en het handelen in drugs is eveneens niet toegestaan en leidt onmiddellijk tot het inschakelen van de politie en justitie.


Onze dames zijn uitstekend opgeleide masseuses. Wij verzoeken U onze dames met respect te behandelen en daarmee uw waardering te tonen voor hun vakmanschap. U krijgt daar respect en een zeer goede behandeling voor terug. Indien u zich bij herhaling niet respectvol gedraagt, mag zij de behandeling afbreken. Het vooraf betaalde bedrag is niet opeisbaar!


Vraagt U niet en dringt U niet aan op seksuele handelingen, die onze dames vanuit de wet niet mogen verrichten. U brengt ze hiermee in verlegenheid en dat bevordert de gewenste plezierige sfeer niet.


Uw privacy hebben wij hoog in het vaandel. Het is derhalve de masseuse verboden om persoonsgegevens uit te wisselen en wij verzoeken U hieraan mee te werken.


Wij stellen Uw betaling vooraf op prijs.


Mocht U gedurende Uw behandeling deze langer willen maken, dan kan het zijn dat dit i.v.m. afspraken niet mogelijk is. De masseuse zal dat eerst checken bij de leiding.


Wij accepteren geen enkele verantwoordelijkheid voor het verlies van eigendommen.


Wij zullen er alles aan doen om U als klant te binden. Mocht U klachten hebben, wendt U zich dan onmiddellijk tot de leiding.


Wij doen er alles aan om U een zeer plezierige tijd te bezorgen en hopen U weer te zien!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m Vrijdag

11.00 - 22.00 uur


Zaterdag & Zondag

11.00 - 20.00 uur